GRATIS FORSENDELSE

       - på alle ordrer over 500 kr

    - gælder kun leverancer til

      Danmark

    - til nærmeste pakkeshop

   I send to Europe too

   - 2-5 days delivery to Europe

           - please contact me if you

             need help with the order

             annette@strikkenet.dk

Lanolin wool 1419 mørk gråmeleret

PDF
37,00 DKK
37,00 DKK
Beskrivelse

Natural Lanolin Wool er et 4-tråds naturligt uldgarn som bevarer uldens oprindelige egenskaber. Det betyder maksimal elastisitet og god varme- og isolationsevne selv når tøjet er fugtigt og vådt. Efter farvning tilsættes lanolin som er naturlig uldfedt som øger uldens selvrensende og vandafvisende egenskaber. Det giver dig et garn med de bedste brugsegenskaber til f.eks. blebukser, uldundertøj, sokker og alle typer tøj til sport og fritid.

Natural Lanolin Wool er det bedste valg til børnehavebarnet, og er det naturlige valg til trøjer og sweatere til små og store. Brug Natural Lanolin Wool til alt af tilbehør fra vanter til sokker, støvlefor, huer, halstørklæder og halsedisser.

Natural Lanolin Wool egner sig uanset strikketeknikker fra mønsterstrik til fine snonings- og aranmønstre, og alle typer strukturmønstre. Lanolin vaskes gradvist ud av tøjet. Vi anbefaler at du da bruger Sonett Uldkur med naturlig lanolin som gør et udvasket tøj blødt og elastisk igen. Ved regelmæssig brug av uldkur passer du på uldens bedste egenskaber.

NB! Du kan bruge de samme opskrifter til Natural Lanolin Wool og Pure ECO Wool. Natural Lanolin Wool kan filtes.