GRATIS FORSENDELSE

       - på alle ordrer over 500 kr

    - gælder kun leverancer til

      Danmark

    - til nærmeste pakkeshop

Dale katalog 349 Baby & Kids

PDF
59,00 DKK
59,00 DKK
Beskrivelse

DIY TIL DE SKØNNESTE SMÅBØRN

Vi glæder os til en ny strikkesæson! Og nu venter den bedste af dem alle for efteråret og vinteren inspirerer alle garnglade til at tage fat i strikkepindene. Det er på tide å få nye projekter på pindene. Nu putter vi småbørnene ind i lun og fin strik til gode hverdage i børnehaven. Og selvsagt noget fint til fest og fødselsdage, og til et par biograf-eller teaterbesøg. Vi har nogle hyggelige strikkemåneder frem mod den mørke tid og indehygge.

Det bedste er at du altid kan finde på nyt strik med små og lidt større børn omkring dig. Du finder muligvis en favorit som du kan strikke i alle størrelser så poderne både har noget at vokse ud af og en ny at vokse ind i. Husk at de bedste gavene er hjemmelavede, så her bør det være tips til små og lidt større gaveideer også.

Ventes det nye småfolk i familien er forberedelserne med at fylde strikkeskuffen et af de aller hyggeligste strikkeprojekter. Det er noget som engagere både mødre, tanter, bedstemødre. Til de aller nyeste børn håber vi at inspirere strikkelysten med skønne, bløde hentesæt, dejlige tæpper, gode krammedyr og nogle hyggelige småting til børneværelset.

I efteråret går vi efter delikate, mættede og dæmpede pasteller. Børnene skal lyse op i efterårsmørket. Som en påmindelse om at det er lysere tider i vente. Men i mellemtiden hygger vi os både ude og inde uanset vejr. Med fin strik og kvalitetsgarn er vi udrustet til det!

Vi ønsker store og små en dejlig, kreativ tid med store og små strikkeprojekter!

Se modellerne her